SPOŠTOVANI,

obveščamo vas, da bodo v mesecu septembru, potekala vsakoletna REDNA VZDRŽEVALNA DELA!

 • Med 14.9. in 18.9. 2019 BOBO OBRATOVALI VSI BAZENI. Zaprte bodo savne na galeriji in zunanji bazeni. V tem obdobju vam nudimo 20% popust na redne cene za 4-urne in celodnevne vstopnice.  
 • Med 19.9 in 4.10.2019 bo ODPRT zgornji bazenski kompleks vključno s savnami na galeriji. V tem obdobju vam nudimo 50% popust na redne cene za 4-urne in celodnevne vstopnice.  

 

S 5.10.2019 pričnejo bazeni obratovati NEMOTENO!

Ostala obvestila:
- v septembru ob petkih ne bo nočnega kopanja;
- v času rednih vzdrževalnih del bodo savne na galeriji odprte za vse goste;
- v času rednih vzdrževalnih del bodo skupinske vaje v bazenu (Bodifit), ki se jim lahko pridružijo vsi obiskovalci, potekale nemoteno po urniku;
- med 12:15-12:45 bo v delu odprtega bazena potekala fizioterapija.


V terminih, ko obratuje samo en sklop bazenov, vam omogočamo nakup 4-urne vstopnice po ugodnejši ceni:
- ODRASLI 7,50 €
- OTROCI 5,00 €

V kolikor pride do nepredvidenih zapletov, si dovoljujemo možnost podaljšanja oziroma spremembe terminov izvajanja vzdrževalnih del.

Hvala za razumevanje,
Ekipa MTC Fontana

Wellness center

Wellness center

V wellness centru Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine, savne, skupinske vadbe v vodi, program za boljše počutje in plavalni tečaji:

 • Bazeni
  Vsi bazeni imajo številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Temperatura vode v bazenih se giblje med 30 in 36 stopinj Celzija.
 • Savne in savna programi
  Savna izjemno dobro vpliva počutje, krepi krvni obtok in imunski sistem. Razvajate se lahko v turški parni savni, finskih suhih savnah, infra IR savni ter zeliščni savni. Vsak torek in četrtek pa izvjamo tudi savna programe.
 • Skupinska vadba v vodi- Hidrogimnastika
  V bazenu vsakodnevno potekajo vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, kjer lahko telo pripravite na bolj AKTIVEN DAN. Vadba je vključena v ceno vstopnice za kopanje.
 • Plavalni tečaji ter spoznavanje z vodo
  Ponujamo vam razne vodne aktivnosti za dojenčke (spoznavanje z vodo), malčke (prilagoditev na vodo) in otroke (plavalni tečaji).

Wellness

Wellness

Privoščite si dnevne wellness sprostitevene pakete.

Vsi paketi vključujejo celodnevno vstopnico za bazene in savne, k temu smo dodali še različne masaže, od delne, celotne klasične masaže, masaže stopal, antistresne masaže ter aromaterapije. Izberite sebi ali svojim najdražjim primeren paket in si naberite novih moči!

Oglejte si naše sprostitevene pakete.

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinsko termalnem centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Na voljo so vam klasične, terapevtske, antistresne, aroma, vakumske, maderoterapija ter športne masaže.

Ambulanta za estetiko

Ambulanta za estetiko

Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.