image1Maderoterapija je izredno učinkovita metoda za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

Izvajamo jo z anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki, s pomočjo katerih pospešujemo mikrocirkulacijo ter z intenzivnim pritiskom razbijamo maščobne celice.

MADEROTERAPIJO PRIPOROČAMO ZA:

 • odpravo celulita,
 • odpravo toksinov iz telesa,
 • preoblikovanje telesa,
 • odpravo maščob,
 • zmanjšanje obsega,
 • lepši tonus kože,
 • oblikovanje in dvigovanje zadnjice.

45 min (noge, boki, zadnjica): 30€
Paket 4+1 gratis: 120€

60 min (celo telo – noge, boki, zadnjica, trebuh, ledveni del, nadlahti): 40€
Paket 4+1 gratis: 160€

Informacije in naročanje:
02 23 44 141 ali 02 23 44 140
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pred naročilom se posvetujete z osebjem, saj se terapija ne izvaja v primeru infekcijskih in vročinskih bolezni, tumorjev, akutnih žilnih in limfnih vnetij, nosečnosti, srčnih obolenj, krčnih žil, dojenja itd.

Wellness center

Wellness center

V wellness centru Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine, savne, skupinske vadbe v vodi, program za boljše počutje in plavalni tečaji:

 • Bazeni
  Vsi bazeni imajo številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Temperatura vode v bazenih se giblje med 30 in 36 stopinj Celzija.
 • Savne in savna programi
  Savna izjemno dobro vpliva počutje, krepi krvni obtok in imunski sistem. Razvajate se lahko v turški parni savni, finskih suhih savnah, infra IR savni ter zeliščni savni. Vsak torek in četrtek pa izvjamo tudi savna programe.
 • Skupinska vadba v vodi- Hidrogimnastika
  V bazenu vsakodnevno potekajo vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, kjer lahko telo pripravite na bolj AKTIVEN DAN. Vadba je vključena v ceno vstopnice za kopanje.
 • Plavalni tečaji ter spoznavanje z vodo
  Ponujamo vam razne vodne aktivnosti za dojenčke (spoznavanje z vodo), malčke (prilagoditev na vodo) in otroke (plavalni tečaji).

Wellness

Wellness

Privoščite si dnevne wellness sprostitevene pakete.

Vsi paketi vključujejo celodnevno vstopnico za bazene in savne, k temu smo dodali še različne masaže, od delne, celotne klasične masaže, masaže stopal, antistresne masaže ter aromaterapije. Izberite sebi ali svojim najdražjim primeren paket in si naberite novih moči!

Oglejte si naše sprostitevene pakete.

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinsko termalnem centru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Na voljo so vam klasične, terapevtske, antistresne, aroma, vakumske, maderoterapija ter športne masaže.

Ambulanta za estetiko

Ambulanta za estetiko

Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.