Piškotki in osebni podatki

Pozdravljeni,

odločili smo se, da bomo spoštovali vašo zasebnost in na naši spletni strani ne bomo zbirali vaših osebnih podatkov ter jih analizirali v namene marketinga.

Tako se z obiskom naše spletne strani www.fontana.si ne shrani noben piškotek v vaš brskalnik, s katerim bi pridobivali vaše osebne podatke.

V vaš brskalnik se bosta tako shranila samo dva piškotka, ki sta nujno potrebna za normalno delovanje spletne strani in sicer sejni "session" piškotek in jezični "language" piškotek.

Lep pozdrav,

Kolektiv MTC Fontana

 

Spletno naročilo

Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali pri oddaji spletnega naročila, bomo uporabili zgolj za obdelavo naročila in računovodske potrebe. V tem primeru, se bodo vaši podatki pri nas shranili v poštni nabiralnik (kamor bomo prejeli vaše spletno naročilo) in v računovodski program s katerim vam bomo izdali račun za izbrane storitve iz spletnega naročila. Vaših osebnih podatkov v nobenem primeru, ne bomo posredovali tretjim osebam ali jih uporabljali za namene analiz, marketinga ali podobno!

 

 

Wellness center

Wellness center

V wellness centru Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine, savne, skupinske vadbe v vodi, program za boljše počutje in plavalni tečaji:

 • Bazeni
  Vsi bazeni imajo številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Temperatura vode v bazenih se giblje med 30 in 36 stopinj Celzija.
 • Savne
  Savna izjemno dobro vpliva počutje, krepi krvni obtok in imunski sistem. Razvajate se lahko v turški parni savni, finskih suhih savnah, infra IR savni ter zeliščni savni.
 • Savna programi
  Vsak petek med 16.30 in 20.30 uro vas bomo v naši finski in turški savni razvajali z vrtinčenjem in vonjem eteričnih olj..
 • Skupinska vadba v vodi- Hidrogimnastika
  V bazenu vsakodnevno potekajo vadbe pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra, kjer lahko telo pripravite na bolj AKTIVEN DAN. Vadba je vključena v ceno vstopnice za kopanje.
 • Plavalni tečaji ter spoznavanje z vodo
  Ponujamo vam razne vodne aktivnosti za dojenčke (spoznavanje z vodo), malčke (prilagoditev na vodo) in otroke (plavalni tečaji).

Wellness paketi

Wellness paketi

Privoščite si dnevne wellness sprostitevene pakete.

Vsi paketi vključujejo celodnevno vstopnico za bazene in savne, k temu smo dodali še različne masaže, od delne, celotne klasične masaže, masaže stopal, antistresne masaže ter aromaterapije. Izberite sebi ali svojim najdražjim primeren paket in si naberite novih moči!

Oglejte si naše sprostitevene pakete.

Masaže

Masaže

Masaže v Medicinskem in wellness centeru Fontana izvaja strokovno usposobljeno osebje na osnovi različnih tradicionalnih izročil in znanj z vseh koncev sveta.

Na voljo so vam klasične, terapevtske, antistresne, aroma, vakumske, maderoterapija ter športne masaže.

Ambulanta za estetiko

Ambulanta za estetiko

Odpravljamo zunanje znake staranja z »notranjimi« posegi, ki delujejo dolgo časa. Odpravimo tisto majhno »nepravilnost«, ki Vas že od vedno moti, a se niste opogumili, da bi se je znebili. Pomagamo, da se v svoji (novi) koži počutite bolje.